Bosch program

bosch

Mi pokrecemo vase vozilo!

Bosch ima sve sto je potrebno za vas automobil: rezervni dijelovi visoke kvalitete i komponente za skoro sve modele automobila. Takodjer nudimo puni opseg prakticnih, atraktivnih i korisnih pribora kako bismo povecali vase uzivanje tokom voznje i za mobilnost vaseg auta.

Pogonski remeni: izuzetna pouzdanost

Pogonski remeni izlozeni su ogromnom mehanickom, hemijskom i termickom opterecenju. Znacajke kao to su velika otpornost na trenje i promjene temperature osiguravaju tako veliki uspjeh Bosch pogonskog remenja.

Akumulatori: optimalna startna snaga za sva vozila

Broj komponenata koje se napajaju elektricnom strujom je u stalnom porastu tijekom posljednjih godina. Akumulatori zato moraju ispunjavati sve vece zahtjeve. Bosch akumulatori za start vozila su dugotrajni, pouzdani u svim vremenskim uvjetima i mogu se reciklirati na ekoloski podnosljiv način.

Sisitemi kocnica: optimalna sigurnost

Jedna od najvaznijih sigurnosnih komponenti vozila su kicnice. Svi dijelovi kocnica su relevantni za sigurnost. Uvijek se mozete pouzdati u najveci kvalitetu Bosch-ovih sistema i komponenti.

Svjecice: optimalna snaga motora i vrhunska tehnologija

Kao evropski predvodnik tehnologije, ime Bosch sloji za najveci nivo kvalitete i iskustva kod svjecica za motore. Sve vise i vise proizvodjaca automobila ugradjuju Bosch svjecice tokom tvornicke proizvodnje.

Svjetlosna tehnologija: vise svjetla – bolja vidljivost

Rastuca gustoca prometa i vece brzine postavljaju sve vece zahtjeve za rasvjetu automobila: specificna rjesenja za vozila u svakom segmentu, zarulje i visenamjenska univerzalna svjetla.